Søg efter dato, periode og/eller kategori

Vælg kategori(er)

Vælg periode

Vælg startdato for søgning

Annonce

Viser 239 aktiviteter mellem 17. aug. og 15. sep. 2018

17. Aug Andet

Kirkens Legestue

Fre. d. 17. august 2018, kl. 09.30-11.30.
Herning Kirkehus, Østre Kirkevej 1, Herning


Vis kort Anbefal
17. Aug Andet

Babysalmesang

Fre. d. 17. august 2018, kl. 10.
Baunekirken, Østerbyvej 10, Tjørring, Herning
Babysalmesang indbyder til ro og nærvær i en musikalsk ramme med salmerne i centrum - og skaber en fortrolighed med kirkerummet..

Barnet stimuleres også: sansemotorisk - gennem dans og bevægelse følelsesmæssigt - i nærværet med dig socialt - i samværet med andre. sprogligt og musisk - gennem sang Alle babyer må være med ifølge med mor eller far. Det er op til forældrene, hvornår I synes baby har en passende alder. Baby vil nok få mest ud af det mellem 3 og 9 måneder. Vi mødes fredag kl. 10.00 i kirken, hvor vi synger, danser og spiller musik i kirkerummet ca. 40 min. Derefter byder vi på hygge, kaffe, saft, brød og lidt sødt i kirkens café. Vi satser på, at vi én gang på hvert hold rykker om på Fuglsangsø centeret, hvor vi laver babysalmesang sammen med beboerne. Undervisere: - Organist Jane Samuelsen - Kirke- og kulturmedarbejder Eva Søndergård Krægpøth Tilmelding nødvendig på mail til sognemedhjaelper@baunekirken.dk
Vis kort Anbefal
17. Aug Andet

Babysalmesang

Fre. d. 17. august 2018, kl. 10-11.30.
Nørre Felding Kirke og menighedshus, Sørvadvej, Nørre Felding, Holstebro
Vi synger salmer og børnesange med dans, fakter og andre effekter til at stimulere sanserne. Vi ved at musik har stor betydning for det spæde barn og dets udvikling, og derved bliver babysalmesang også en anderledes måde at tilgodese sit barns behov på..

Så grib fat i datteren og barnebarnet, mødregruppen eller bare dig selv og dit barn til en dejlig oplevelse i kirken. Kirke- og kulturmedarbjeder Dorte L. Jeppesen er underviser, og hun får musikalsk hjælp af kirkens organist. Find information om hvor og hvornår næste hold begynder på kirkens hjemmeside/facebookside, eller kontakt Kirke- og kultur-medarbejder Dorte på kkm.nrft@gmail.com eller 30 30 10 42 Babysalmesang er nærvær mellem mor/far og barnet i kirkens rum med dets musik og salmer. Nyt hold i Nr. Felding kirke Begynder 10.august Tilmeldingsfrist 7
Vis kort Anbefal
17. Aug Andet

Vandrekoncert med Valfart på Bovbjerg Fyr og Jens Søndergaards Museum

Fre. d. 17. august 2018, kl. 20.
Pris: 50,00
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
Jens Søndergaards Museum og Bovbjerg Fyr har inviteret Valfart - Christian Risgaard på violin, Christine Dueholm på trommer, Ib Buchholtz på harmonika og Johanne Buus Andersen på fløjte til at spille folkemusik i anledning af vores årlige vandrekoncert,..

der bl.a. kommer til at indeholde en festlig udendørs koncert i naturen ved Fyret med himlen, havet og markerne som kulisser, en vandretur i solnedgangen med isgobler i vandkanten og en lille drink i Jens Søndergaards Museum før en tæt og intim koncert i kunstnerens sommerhus - lige midt mellem hans farverige værker. Vi glæder os helt vildt for det bliver både festligt og stemningsfuldt og en rigtig Vesterhavsoplevelse.
Billetter kan bestilles på 2613 5617, men der vil også være enkelte billetter at købe ved indgangen. Der er begrænset antal af hensyn til pladsen i Jens Søndergaards Museum. Prisen pr. billet er 50 kr
Vis kort Anbefal
17. Aug Andet

Kulturvægterne - aftentur til kunsten i Holstebro

Man. d. 13. til fre. d. 17. august 2018, Man-fre kl. 19.30-21.
Mere information: Se hjemmeside
Holstebro, Nørregade 25, Holstebro
I hele juli og august, mandag til fredag, kan du komme med på en spændende og stemningsfyldt aftentur til skulpturer og kunstværker i Holstebro sammen med to Kulturvægtere i vægterkappe og med lygte og morgenstjerne..

Kulturvægterne vil synge og fortælle om de mange kunstværker i Holstebro.centrum. Turen slutter med at "Kvinde på kærre" bliver sunget til ro, mens hun forsvinder ned i sit underjordiske bo.

Turen er gratis og starter og slutter ved "Kvinde på kære", foran Det Gamle Rådhus, Nørregade 25, 7500 Holstebro.

Tid: Mandag-fredag kl. 19.30 - 21.00
Vis kort Anbefal
18. Aug Andet

Ungcamp Til Sans

Lør. d. 18. august 2018, kl. 10.
Gratis billetter
Struer Bibliotek, Smedegade 1, Struer
Struer Bibliotek står i år bag et nyt tilbud til SANS - et telt, som repræsenterer de unge..

Vi vil her hylde den sansende krop i alle dens former, under sloganet "Love Your Body'. Kropspositivisme er en voksende international bevægelse, affødt af en stigende tendens til at unge kvinder og mænd ikke er tilfredse med deres kroppe og måske ligefrem skammer sig over at vise den frem. Vi stiller spørgsmål som: Hvad er en sund krop? Hvilken indflydelse har sociale medier såsom Instagram, Facebook og Snapchat i forhold til vores syn på kroppen? Og hvorfor er det så svært et emne at snakke om? Vi går i dialog med de unge og lader dem debattere med hinanden og med eksperter på området. Oplev bl.a. BED Talks - en enorm seng af halmballer, koncert med bandet The Agreement, juicebar, DJ's og meget mere i UngeCamp på SANS 2018.

Tid: Lørdag 18/8, Åbent Telt kl. 10.00 - 16.15
Live-debat kl. 13.00
Koncert med The Agreement kl. 15.30
Sted: Byens Plads ved brobuerne
Pris: Gratis. Bare mød op!
Vis kort Anbefal
18. Aug Andet

Lokale Fortællinger - Turistfiskeauktion Thorsminde

Lør. d. 18. august 2018, kl. 10-13.
Mere information: Se hjemmeside
Den Røde hal, Gl. Havn, Havnevej, Thorsminde, Ulfborg
Kig ind i auktionshallen, når der afholdes fiskeauktion for turisterne. Her kan du opleve det autentiske fiskermiljø og auktionen, hvor budene på fiskene ryger gennem luften. Det går stærkt, så du skal virkelig være vågen, hvis du skal følge med!.

Vær selv med til at byde på de friskfangede fisk og få lidt lækkert med hjem til aftensmaden. En oplevelse, du ikke må gå glip af.

I auktionshallen kan du købe en platte med friskstegte fisk, øl og vand.

Fiskeauktionen starter kl. 10.30
Vis kort Anbefal
18. Aug Andet

Tag med til Tirpitz og Ribe

Lør. d. 18. august 2018, kl. 10.28.
Pris: Se hjemmesiden
Mere information: Se hjemmeside
Arrangør: MY veterantog
Herning Banegård, Banegårdspladsen 6, Herning
Så tilbyder vi spændende oplevelser med vores tog. Denne gang går turen til det vestjyske, hvor der vil være mulighed for at besøge det nye og meget roste museum ved Tirpitz stillingen i Blåvand. Tirpitz er kåret som Danmarks bedste temamuseum i 2017..

Togturen starter i Odense og kører via Grejsdalen til Varde over Herning og Skjern. I Varde skifter passagerer som skal besøge Tirpitz til bus, der kører direkte til museet. For øvrige rejsende fortsætter togturen via Esbjerg til Ribe.
I Ribe vil der være et ophold på godt 2 timer, hvor den historiske by kan opleves på egen hånd. En af de største seværdigheder i byen er domkirken, hvor man fra tårnet kan se vidt omkring. Der er også et kunstmuseum og et med Ribes vikinger blandt mange andre tilbud.

Fra Ribe kører toget retur til Esbjerg, hvor passagerer som har besøgt Tirpitz skifter fra bus til tog. Fra Esbjerg køres retur over Lunderskov og Middelfart til Odense.

Undervejs standses ved større stationer.

Bemærk der er tale om en rundtur, så toget kører ikke retur til alle stationer. Rejsende skal selv sørge for returrejse hvis der stiges på toget i Jylland.

Der er lagt op til en rigtig spændende tur i det vestjyske
Vis kort Anbefal
18. Aug Andet

BUG AMOK - fremtidens mad

Lør. d. 18. august 2018, kl. 11.
Gratis billetter
Struer Bibliotek, Smedegade 1, Struer
Til årets sansefestival deltager vi med et telt i området ved Lydens Have bag rådhuset. Her kan du bl.a blive udfordret med fremtidens mad..

Til SANS 2018 kan du møde Charlotte Bay fra BUG AMOK. Hun udfordrer madkultur og bæredygtighed med insekter som fremtidens protein. Deltag i workshoppen og byg din egen CO2-neutrale proteinfarm til fårekyllinger og få smagsprøver på spiselige insekter. Efter workshoppen er der foredrag om fremtidens mad, hvor Charlotte Bay vil inspirere deltagerne til at gøre deres madvaner bevidste. Hun viser også, hvordan insekter er en fremragende smagsgiver og er en af nutidens mest hypede råvarer i den gastronomiske verden. Sidst men ikke mindst vil der være mulighed for at vinde sin egen insektfarm!

Lørdag den 18. august kl. 11:00-11:45: Lav din egen insektfarm
Lørdag den 18. august kl. 11:45-12:30: Foredrag om fremtidens mad

OBS. Arrangementet foregår i bibliotekets telt i området ved Lydens Have.
Vis kort Anbefal
18. Aug Andet

Museumsåbning

Lør. d. 18. august 2018, kl. 14.
Fri entré
Holstebro Museum, Museumsvej 2B, Holstebro
Vi holder fest, når det nye indgangsparti for de to museer, Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum, slår dørene op. Kom og vær med til at gøre det til en festlig dag!.

Der vil være musik, fadøl og god underholdning.

Det nye indgangsparti rummer ud over billetsalg, en splinterny café, en flot museumsbutik samt en udvidet foredragssal.

Dagens program:

Åbningstaler ved Annemette Færch, Færchfonden og Borgmester H.C. Østerby

Black Box Dance Company, Odin Teatret, Blåbærrene og The Blackbirds optræder og spiller musik.

Museumscaféen ved Michael Lehm servere vin, fadøl og lette anretninger
Vis kort Anbefal
18. Aug Andet

International Lighthouse Heritage Weekend på Bovbjerg Fyr

Lør. d. 18. august 2018, kl. 14.
Fri entré
Bovbjerg Fyr, Fyrvej 27, Ferring, Lemvig
International Lighthouse Heritage Weekend -lørdag den 18. august kl. 14.00 I anledningen af International Lighthouse Heritage Weekend tilbyder vi en gratis rundvisning under overskriften "Lys over Bovbjerg" - fyrhistorie, strandinger, høfdebyggeri,..

fyrmestre, lanterne, geologi og meget mere. Mulighed for at stille spørgsmål og få svar
Vis kort Anbefal
19. Aug Andet

Sommerfest på Vester Palsgaard Skovmuseum

Søn. d. 19. august 2018, kl. 10-16.
Pris: 50 kr. (gratis for medlemmer af museets støtteforeninger og børn under 18)
Mere information: Se hjemmeside
Vester Palsgaard Skovmuseum, Museum Midtjylland, Palsgårdvej 9, Hampen
Sommerfesten på Vester Palsgaard Skovmuseum er en årligt tilbagevendende, hyggelig begivenhed..

Her kan du opleve et kulturhistorisk marked med demonstration af gammelt håndværk og shoppe rundt mellem boderne med kunsthåndværk, tekstiler og husflid.
Vis kort Anbefal
19. Aug Andet

Kirkefrokost

Søn. d. 19. august 2018, kl. 11.30.
Kirkeladen, Kirkebyvej 15, Gjellerup, Herning


Vis kort Anbefal
Download denne liste som pdf