Søg efter dato, periode og/eller kategori

Vælg kategori(er)

Vælg periode

Vælg startdato for søgning

Annonce
Kerteminde Sejlklub

Kerteminde Sejlklub

Marinavejen 2
5300 Kerteminde
Tlf: 65322453
Hjemmeside

Kerteminde Sejlklub er blandt Fyns største sejlklubber, og tilbyder kapsejlads, tursejlads samt sejlerskole for seniorer og ungdom. Klubben har et højt aktivitetsniveau, som betyder en bred vifte af tilbud til alle, fra begynder til den erfarne sejler. Udgangspunktet er selvfølgelig den gode beliggenhed midt i Danmark, hvor Kertemindebugten giver ideelle forhold for alt fra hyggelige aftenture, til kapsejlads på internationalt elite plan. Fra klubbens start i 1947 har Kerteminde Sejlklub haft kapsejladstraditioner med adskillige sejlere fremme i national, international og OL kapsejlads, og er kendt i sejlerkredse som rutineret stævne arrangør. Men klubbens stander vises også andre steder af tursejlere, hvadenten det er medlemmernes fællesture i lokal området eller ocean og jorden-rundt sejlere under fremmede himmelstrøg

Viser 2 aktiviteter fra/efter 20. feb. 2019

31. Maj Kapsejlads

Classic Fyn Rundt 2019

Fre. d. 31. maj til søn. d. 2. juni 2019, Fre kl. 9.30.
Pris: 750 kr.
Mere information: Se hjemmeside
Kerteminde Sejlklub,
Marinavejen 2, Kerteminde
Classic Fyn Rundt starter og slutter i Kerteminde og er åben for kølbåde og flerskrogsbåde under DH, Texel, ORCi/c, samt Tursejlads. Man kan deltage med 2 personer - DoubleHand, med fuld besætning, og man kan sejle uden regler i vores Tursejlads..

Fyn Rundt er Danmarks ældste kapsejlads og startede i 1934 på initativ af Odense Sejlklub. I 2000 forlod Odense Sejlklub Korshavn på Fyns Hoved som startplads og flyttede til Kerteminde i samarbejde med Kerteminde Sejlklub. Samtidigt skiftede sejladsen navn til det nuværende Classic Fyn Rundt. I 2010 overtager Kerteminde Sejlklub ansvaret for Classic Fyn Rundt og vil føre sejladsen videre i den gode ånd, som blev grundlagt tilbage i 1934.

Classic Fyn Rundt starter og slutter i Kerteminde og er åben for kølbåde og flerskrogsbåde under DH, Texel, ORCi/c, samt Tursejlads.

Der er mulighed for at deltage med 2 personer - DoubleHand, og med fuld besætning, såvel som man kan sejle uden regler i vores tursejlads.

Læs meget mere på www.fynrundt.dk under Info/NoR/Si og Indbydelse/NoR
Vis kort Anbefal

Sail Extreme

Lør. d. 8. og søn. d. 9. juni 2019, Lør-søn.
Mere information: Se hjemmeside
Kerteminde Sejlklub,
Marinavejen 2, Kerteminde
Kertemindes Marina danner ramme om SailExtreme - Skandinaviens største ungdomsstævne for optimistjoller. Mere end 500 joller dyster på seks udlagte baner i den inderste del af Kerteminde Bugt..

750 sejlere, 250 campingenheder, 150 officials, flere nationer, seks baner og op mod 2.000 forældre/søskende vil sætte sit markante og festlige præg på Kerteminde Bugt, Kerteminde Marina og Kerteminde by
Vis kort Anbefal
Download denne liste som pdf