Søg efter dato, periode og/eller kategori

Vælg kategori(er)

Vælg periode

Vælg startdato for søgning

Annonce
Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub

Paul Elvstrøms Plads 1
2900 Hellerup
Tlf: 24678167
Hjemmeside

Danmarks foretrukne sejlklub. Hellerup Sejlklub er de aktive sejleres foretrukne sejlklub, hvis sejlere inspirerer hinanden til at få de bedste oplevelser og resultater på vandet; både lokalt og internationalt. Hellerup Sejlklub har knap 1000 medlemmer (fra 8 år og opefter) hvilket placerer klubben blandt landets store sejlklubber. Hellerup Sejlklub er den sejlklub i verden der har flest olympiske medaljetagere, og det er blevet til 14 stk

Viser 1 aktiviteter fra/efter 20. jan. 2018

25. Jan Kapsejlads

Regelkursus

Tor. d. 25. januar til lør. d. 3. februar 2018, kl. 19.
Pris: 150.00 kr Køb/bestil billet
Hellerup Sejlklub,
Paul Elvstrøms Plads 1, Hellerup
Regelkursuset er kurset for dig som ønsker et indgående regelkendskab og derved dygtiggøre dig som kapsejlere eller kapsejlads officiel som gør dig til en bedre dommer, opmand eller baneleder. Hvornår? 25. januar 19:00 - 21:30. 1..

Regelkursuset er kurset for dig som ønsker et indgående regelkendskab og derved dygtiggøre dig som kapsejler eller kapsejlads official, som gør dig til en bedre dommer, opmand eller baneleder.

Hvornår?

25. januar 19:00 - 21:30

1. februar 19:00 - 21:30

3. februar 9:00 - 15:00

Hvem er du?

Du er sejler, træner, leder eller bare interesseret i at have et godt kendskab til de grundlæggende kapsejladsregler. Kurset kan blive starten på en karriere som baneleder, dommer eller opmand.

Hvad lærer du?

Uddannelsen giver dig en grundig indføring i kapsejladsreglerne. Du lærer reglerne fra bunden og vil undervejs opleve, at selv de basale regler er mere komplekse, end man lige forventer. Undervisningen er baseret på teori og med masser af eksempler undervejs.

Hvad kan du bagefter?

Dansk Sejlunions Regelkursus giver dig viden, som du kan anvende i praksis som både sejler og træner. Kurset er samtidig dit udgangspunkt for senere uddannelser som baneleder, dommer eller opmand. Desuden kan du deltage som menigt medlem i protestkomitéer ved danmarksmesterskaber.

Kursusindhold

Følgende bliver gennemgået:
  • Regelbogens opbygning og brug
  • Regler i båd-til-båd-situationer
  • Regler, der styrer afviklingen af kapsejladser
  • Protestbehandling

Underviser
Bjørn Anker-Møller, medlem af Dansk Sejlunions Appel- og Regeludvalg
Vis kort Anbefal
Download denne liste som pdf