Søg efter dato, periode og/eller kategori

Vælg kategori(er)

Vælg periode

Vælg startdato for søgning

Annonce
Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub

Paul Elvstrøms Plads 1
2900 Hellerup
Tlf: 24678167
Hjemmeside

Danmarks foretrukne sejlklub. Hellerup Sejlklub er de aktive sejleres foretrukne sejlklub, hvis sejlere inspirerer hinanden til at få de bedste oplevelser og resultater på vandet; både lokalt og internationalt. Hellerup Sejlklub har knap 1000 medlemmer (fra 8 år og opefter) hvilket placerer klubben blandt landets store sejlklubber. Hellerup Sejlklub er den sejlklub i verden der har flest olympiske medaljetagere, og det er blevet til 14 stk

Viser 1 aktiviteter fra/efter 17. aug. 2018

15. Sep Kapsejlads

Ørc 2018

Lør. d. 15. og søn. d. 16. september 2018, kl. 13.25.
Pris: 585.00 kr Køb/bestil billet
Hellerup Sejlklub,
Paul Elvstrøms Plads 1, Hellerup
ÅRETS SEJLERBEGIVENHED. ØRC 2018 er en venskabelig tursejlads, som ikke må forveksles med kapsejlads. Årets tema er Heja Sverige!.

ÅRETS SEJLERBEGIVENHED

ØRC 2018 er en venskabelig tursejlads, som ikke må forveksles med kapsejlads.

Årets tema er Heja Sverige! Det handler om Tre Kronor, ABBA, Midsommerfest, Røde Stugor, Eurovision Pop, Kalles Kaviar og selvfølgelig alt det blå/gule.

Fuldførelse i år giver ret til at bære grønne bukser i havnen og til festmiddagen. Deltagere der har fuldført tidligere år må altid bære grønne bukser.

Deltagere skal bære påklædning (eller ingen), og bådene må (skal helst) udsmykkes, så årets tema (Heja Sverige!) synliggøres bedst muligt.

TIlmelding og betaling foregår her men se mere på den officielle hjemmeside www.ørc.dk
Vis kort Anbefal
Download denne liste som pdf