Søg efter dato, periode og/eller kategori

Vælg kategori(er)

Vælg periode

Vælg startdato for søgning

Annonce
Egense Sejlklub

Egense Sejlklub

Kystvej 1
9280 Storvorde
Hjemmeside

Nordøstjysk Kreds

Viser 5 aktiviteter fra/efter 20. jan. 2018

12. Mar Undervisning

Mini havhave i praksis

Man. d. 12. marts 2018, kl. 10-14.
Arrangør: AOF Nord
Egense Sejlklub,
Kystvej 1, Storvorde
Underviser: Jan Larsen. Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Egense Mou Dokkedal. Har du lyst til at prøve at lave din egen mini havhave. Hvor du oplever nogle af de opgaver, der er knyttet til at få "afgrøder" fra havet..

Vi kaster os ud i det som glade "amatører". Snakker om hvordan man praktisk griber det an. Både med vandet, indsamling og fangst. Selvfølgelig går vi også på fiske- og skaldyrsjagt og hvad kan man mon bruge dagens fangst til? . Har du lyst til at prøve at lave din egen mini havhave. Hvor du oplever nogle af de opgaver, der er knyttet til at få
afgrøder
fra havet. Vi kaster os ud i det som glade
amatører
Snakker om hvordan man praktisk griber det an. Både med vandet, indsamling og fangst. Selvfølgelig går vi også på fiske- og skaldyrsjagt og hvad kan man mon bruge dagens fangst til?
Hold: 18-4119
Vis kort Anbefal
22. Mar Foredrag

Kast fortøjningerne og tag med til Middelhavet

Tor. d. 22. marts 2018, kl. 19-21.
Arrangør: AOF Nord
Egense Sejlklub,
Kystvej 1, Storvorde
Underviser: Malene Wilken. Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Egense Mou Dokkedal. Læn dig tilbage og tag med ned til solens syd og varme!.

Sådan lyder opfordringen fra forfatter Malene Wilken, der med sine inspirerende foredrag tager publikum med på lidt af en rejse.
I 2009 puttede Malene og hendes mand deres to små børn ned i familiens båd og sejlede sydpå. Lidt over to år senere vendte de tilbage til Danmark, hvor Malene kunne begynde et nyt eventyr.
Hvad gør man hvis man får lyst til at lave sin egen Kurs mod fjerne kyster? Hvordan forbereder man sig på at sejle ud i det blå, og holde en pause fra en hverdag med fuldtidsjob og institutioner?
Tag med på en inspirerende rejse, der byder på smukke bugter, store naturoplevelser og masser af tid til at være sammen som familie. Foredraget handler om den rejse, Malene Wilken har beskrevet i bogen Skibet er ladet med eventyr og henvender sig til alle, der har lyst til at høre om en kernefamilie, der har gjort noget ud over det sædvanlige.

Læn dig tilbage og tag med ned til solens syd og varme! Sådan lyder opfordringen fra forfatter Malene Wilken, der med sine inspirerende foredrag tager publikum med på lidt af en rejse. I 2009 puttede Malene og hendes mand deres to små børn ned i familiens båd og sejlede sydpå. Lidt over to år senere vendte de tilbage til Danmark, hvor Malene kunne begynde et nyt eventyr. Hvad gør man hvis man får lyst til at lave sin egen Kurs mod fjerne kyster? Hvordan forbereder man sig på at sejle ud i det blå, og holde en pause fra en hverdag med fuldtidsjob og institutioner? Tag med på en inspirerende rejse, der byder på smukke bugter, store naturoplevelser og masser af tid til at være sammen som familie. Foredraget handler om den rejse, Malene Wilken har beskrevet i bogen Skibet er ladet med eventyr og henvender sig til alle, der har lyst til at høre om en kernefamilie, der har gjort noget ud over det sædvanlige
Hold: 18-0625
Vis kort Anbefal
10. Apr Foredrag

Havhaven Ebeltoft Vig

Tir. d. 10. april 2018, kl. 19-21.
Arrangør: AOF Nord
Egense Sejlklub,
Kystvej 1, Storvorde
Underviser: Thorkild Hansen. Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Egense Mou Dokkedal. Havhaven Ebeltoft Vig er historien om, hvordan en flok ildsjæle har skabt Danmarks første flydende nyttehave for private..

Et sted hvor mennesker og muslinger sammen skaber festmåltider, imens de hygger sig. Og et sted, hvor mange lokale nu er havhaveejere på samme måde som mange er kolonihaveejere. I nyttehaven til søs dyrkes der muslinger, østers og tang og opbygges kunstige rev, men det er også historien om naturen, orkanen Allan, foreningslivet og drømmene. Her får du den fortalt af Thorkild fra Havhaven Ebeltoft Vig. Havhaven Ebeltoft Vig er historien om, hvordan en flok ildsjæle har skabt Danmarks første flydende nyttehave for private. Et sted hvor mennesker og muslinger sammen skaber festmåltider, imens de hygger sig. Og et sted, hvor mange lokale nu er havhaveejere på samme måde som mange er kolonihaveejere. I nyttehaven til søs dyrkes der muslinger, østers og tang og opbygges kunstige rev, men det er også historien om naturen, orkanen Allan, foreningslivet og drømmene. Her får du den fortalt af Thorkild fra Havhaven Ebeltoft Vig.
Hold: 18-0624
Vis kort Anbefal
20. Maj Undervisning

Mand (folk) tilbered din fisk

Søn. d. 20. maj 2018, kl. 10-15.
Arrangør: AOF Nord
Egense Sejlklub,
Kystvej 1, Storvorde
Underviser: Ib Hansen. Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Egense Mou Dokkedal. Friskfanget fisk - Hornfisk, sild, makrel, fladfisk, torsk og måske en portion fjordrejer..

Vi får en introduktion i hvorledes fiskene kan fanges og kaster os ud i at afprøve de forskellige former for tilberedning, filetering, gravning og grilning. Vi hører også om rygning af fisk, smager på de nyrøgede fisk og arbejder med en mindre rygeovn, som alle kan tage i brug derhjemme. Efterfølgende tilbereder vi sammen en skøn middag i det fri med forskelligt lækkert tilbehør og spiser retterne i hyggelige omgivelser. Materialepris: 50 kr. Friskfanget fisk - Hornfisk, sild, makrel, fladfisk, torsk og måske en portion fjordrejer. Vi får en introduktion i hvorledes fiskene kan fanges og kaster os ud i at afprøve de forskellige former for tilberedning, filetering, gravning og grilning. Vi hører også om rygning af fisk, smager på de nyrøgede fisk og arbejder med en mindre rygeovn, som alle kan tage i brug derhjemme. Efterfølgende tilbereder vi sammen en skøn middag i det fri med forskelligt lækkert tilbehør og spiser retterne i hyggelige omgivelser
Hold: 18-4117
Vis kort Anbefal
26. Maj Undervisning

Speedbådscertifikat

Lør. d. 26. og søn. d. 27. maj 2018, 2 kursusdage kl. 09-17.
Arrangør: AOF Nord
Egense Sejlklub,
Kystvej 1, Storvorde
Underviser: Frank Christensen. Kurset er en del af Den Nære Aftenskole, Egense Mou Dokkedal. Kurset er til dig der har speedbåd. Tilrettelagt i henhold til Søfartsstyrelsens krav for erhvervelse af kørekort til speedbåd..

Aftenskolen er ikke kun hygge med kaffe. Det er kurset, hvor du lærer det der er nødvendigt, ingen overspringshandlinger og en underviser med 30 års erfaring som sejler. Kurset omfatter teori: Vigeregler, afmærkninger, nødsignaler, redningsudstyr og øvrige udstyr. Praktisk sømandskab, knobe, stik, fortøjning og fartøjshåndtering, herunder mand overbord manøvre. Kurset afsluttes med aflæggelse af prøve. Tillæg gebyr: Prøve og certifikatbevis kr. 600 Materiale udgifter ca. kr. 200,-. Kurset er til dig der har speedbåd. Tilrettelagt i henhold til Søfartsstyrelsens krav for erhvervelse af kørekort til speedbåd. Aftenskolen er ikke kun hygge med kaffe. Det er kurset, hvor du lærer det der er nødvendigt, ingen overspringshandlinger og en underviser med 30 års erfaring som sejler. Kurset omfatter teori: Vigeregler, afmærkninger, nødsignaler, redningsudstyr og øvrige udstyr. Praktisk sømandskab, knobe, stik, fortøjning og fartøjshåndtering, herunder mand overbord manøvre. Kurset afsluttes med aflæggelse af prøve. Tillæg gebyr: Prøve og certifikatbevis kr. 600 Materiale udgifter ca. kr. 200,-
Hold: 18-4116
Vis kort Anbefal
Download denne liste som pdf